Een verhuisbedrijf inhuren

Druk druk druk, dat is het als je een nieuw huis krijgt. Je moet zo ontzettend veel dingen te gelijk doen. Er moet geklust worden in het nieuwe huis. In het oude huis moeten alle spullen uitgezocht en ingepakt worden. Wellicht moet je ook nog gewoon werken en de kinderen moeten ook nog verzorgd worden. Het is dus een erg drukke tijd.

Verhuisbedrijf inhuren

Je hoeft echter niet alles zelf te doen. Een verhuisbedrijf kan jou bij heel veel dingen helpen. Terwijl jij aan het klussen bent in je nieuwe huis kunnen medewerkers van het verhuisbedrijf jouw spullen inpakken. Zij doen dit erg voorzichtig. Ze pakken breekbare spullen goed in, zodat deze niet kapot gaan tijdens de daadwerkelijke verhuizing. Ook schrijven zij op de dozen wat er in zit en uit welke ruimte deze spullen komen. Dit is belangrijk, zodat zij op de verhuisdag ook weten in welke nieuwe ruimte zij deze doos neer moeten zetten. Als dit werk voor jou gedaan wordt, scheelt dat natuurlijk al heel veel werk. Dan is het zo ver, de verhuisdag! Als jij er voor kiest om niet zelf te verhuizen, maar om verhuizers in te huren, dan zijn zij al vroeg bij jouw oude huis. Alle dozen en andere losse spullen plaatsen zij in de verhuiswagen. Zij weten precies hoe zij spullen neer moeten zetten, zodat deze onderweg niet gaan schuiven en dus kapot gaan. Als de vrachtwagen vol is, gaan zij naar het nieuwe huis. Daar aangekomen worden alle spullen uit de vrachtwagen gehaald en in de juiste ruimte van jouw nieuwe huis geplaatst. Ook de grote spullen, zoals een bank of kast worden gelijk in de juiste ruimte geplaatst. Als jij al weet waar de spullen exact moeten komen te staan, dan zetten de verhuizers de spullen gelijk op de juiste plaats. Dit scheelt naderhand voor jou veel sjouwwerk. Een verhuisbedrijf kan dus veel werk uit handen nemen van jou. 

Kosten verhuisbedrijf

Uiteraard moet een verhuisbedrijf betaald worden. Hoe meer werk zij doen, hoe meer je moet betalen. Veel mensen laten een verhuisbedrijf alleen verhuizen en zij doen het inpakwerk zelf. Dit bepaal jij dus zelf. Veel mensen denken dat het inhuren van een verhuisbedrijf erg duur is, maar dat valt eigenlijk reuze mee. Als jij zelf gaat verhuizen, moet je een vrachtwagen of verhuisbus met laadklep huren. Dit is prijzig. Deze kosten heb je niet als je een verhuisbedrijf inhuurt. Tevens scheelt het jou veel tijd en ook nog eens veel energie, dit is natuurlijk ook wat waard. Het inhuren van verhuizers is dus zeker de moeite waard. Veel succes met de verhuizing en veel geluk in jouw nieuwe woning.

Voor meer informatie spreek met Vlotweg Verhuisgroep BV.


Delen