Een makelaar inschakelen voor de koop en verkoop van je huis

Ben je toe aan verandering en wil je jouw droomhuis vinden? Een verhuizing naar een nieuwe woning is een bijzonder proces. Wil je dit zo voorspoedig laten verlopen? Regel dan de service van een makelaarskantoor. De makelaardij kan veel voor je betekenen. In dit blogartikel lees je hoe een makelaar je kan helpen bij de koop én de verkoop van jouw woning.

Sneller verkopen dankzij de makelaardij
Het is mogelijk om jouw woning zelf in de verkoop te zetten. Dit wordt doorgaans minder vaak gedaan, omdat je dan ook zelf alle lasten moet dragen. Je moet zelf de bezichtigingen organiseren en ook al het papierwerk zelf doen. De hulp van een makelaarskantoor komt goed van pas wanneer je wilt verkopen. Zij zullen alle lasten uit handen nemen en jouw huis succesvol en snel verkopen. De taken die zij op zich nemen, zijn het inschakelen van een taxateur, een fotograaf inschakelen om professionele foto's van het huis te maken en het contact met potentiële kopers. Je hoeft zelf niets meer te doen. Het percentage dat zij verdienen aan de verkoop van jouw woning, is dan ook maar een kleine moeite.

Het vinden van een droomhuis
Ben je tevreden over de resultaten die jouw verkoopmakelaar heeft gehaald? Is jouw huidige woning snel verkocht en had je een goede klik met deze verkoopmakelaar? Dan kun je in veel gevallen ook hun hulp inschakelen, wanneer je zelf op zoek bent naar een woning. Wanneer je in dezelfde omgeving wilt blijven wonen, kan de makelaardij jou ook helpen bij het vinden van een woning. Zij zullen je een exclusief aanbod aan woningen bieden, die passen bij jouw woonwensen, budget en overige eisen.

Tot in de puntjes geholpen
Zowel bij de verkoop van de woning, als bij het kopen van een nieuwe woning, helpt de makelaardij je tot in de puntjes. Bij het (ver)kopen van een woning komt er administratief nog behoorlijk wat kijken. Gelukkig helpt de professional van de makelaardij je bij deze administratieve stappen en bij het aanleveren van de juiste documenten voor bij de notaris. Dit is een service dat je veel tijd en energie zal besparen.

Wil je jouw huidige woning verkopen en in de buurt blijven wonen? Dan is het slim om op zoek de gaan naar een makelaarskantoor als De Bree makelaars dat zowel beschikbaar is voor de verkoop, als de koop van een nieuwe woning. Je kunt een goede band opbouwen met de makelaar en zo genieten van de beste service. Je vindt zo snel een nieuwe geschikte woning en jouw huidige woning wordt snel verkocht.


Delen